Daybeds

Daybeds
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Daybeds skyder i øjeblikket op, som var det ukrudt. Og dog, for de er heldigvis noget pænere. Derfor har det også stået på min to do liste at lave et indlæg om dem, for der er efterhånden virkelig mange flotte daybeds derude.

I forhold til en stor flyder chaiselong, er en daybed meget lettere, luftig og elegante og oser lidt af overskud. Jeg får i hvert fald associationer om “pu ha, nu har jeg lige lidt ekstra tid, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal lave, så jeg slænger mig lige på min daybed og slapper lidt af og nyder livet“.
Men… for der er et stort men, for sådan en daybed kan jo ikke rigtigt erstatte en sofa (det ville i hvert fald aldrig gå herhjemme), så hvor er det lige den der daybed skal stå?
I stuen har jo i forvejen en sofa, i entréen skal man være heldig. hvis der er plads nok til sko, jakker og tasker. Måske har man en separat spisestue, men så prioriterer de fleste nok en skænk eller vitrineskab frem for en daybed.

Så ja, en daybed er flot, men det er nok de færreste der har pladsen. Du er i hvert fald ikke alle, hvis du står overfor den udfordring.

Se mere om Menus daybed her eller den sofa jeg har i mit eget køkken.

In the past few months the selection of daybeds has increase and it is easy to understand why.
Daybeds are so light and elegant and for me a daybed signals excess – excess time, excess space and room.
But the difficuelt part is to find the room for it, for in most situations it can’t be replace the couch, especially when you have children.
If you are in that situation you are not alone, but luckily dreaming is always allowed.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!