Christmas DIY to do list


Snowflakes // 3D ornament // Brown paper ornaments // Birds // Stringart star

Syntes godt nok julen nærmer sig med hastige skridt. Vi er heldigvis ok med, vi hentede juletræ her i weekenden og pyntede det og de fleste julegaver er købt. Men vi skal være værter juleaften, så der er også en del drikke, mad og julegodter der også skal forberedes og laves.

Og så er der jo altid, en nærmest uendelig to do liste, hvad angår kreative projekter. Her er lidt af dem jeg har fundet rundt omkring i blogland og godt kunne tænke mig at få lavet. Jeg har endnu flere på Pinterest og så har jeg også et par projekter jeg selv har lavet og gerne vil vise jer.
Men ellers må vi bare kalde det vinterpynt, ikk?! 😀

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!