20% rabat på alt til boligen

Op til jul bruger man tit en del ekstra penge, men hvis du er ude i god tid, kan du få 20% rabat på stort set alle boligvarer, både de gaver og den pynt du skal købe.
Bolig Magasinet har nemlig i samarbejde med 4 webshops lavet en rigtig gode rabatkode, hvor du kan få 20% rabat! Rabatkoden er ‘Bolig Magasinet’, den kan bruges i Cahetu, Stilleben, Designfund og Retrovilla. Den glæder til d. 7. december, men kan kun bruges én gang og gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Håber tippet kan bruges?!
Indlægget indeholder affilatelinks til Cahetu.


Cahetu har stort set alt du måtte ønske dig indenfor boliginteriør. Her kan du primært købe de større mærker, men de forhandler også upcoming design.  Alt i alt et rigtig stort udvalg.


Stilleben fokuserer især på upcoming designere inden for keramik, smykker, plakater og andet boliginteriør. Mange af deres ting er limited editions, så her er det i høj grad muligt at få noget ingen andre har – eller i hvert fald ikke særlig mange.


Bolig Magasinet og Bo Bedre står bag DesignFund og derfor vil du sikkert kunne genkende produkterne fra disse blade. Ofte finder produkterne nemlig vej ind på DesignFund.dk, fordi bladene har ladet sig begejstre af dem og vil dele dem med dig, der interesser sig for design.

Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Sara
  7. november 2014 at 10:25

  Gud, hvor er det farligt med sådan en kode!

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  • Svar
   KreaVilla
   7. november 2014 at 17:05

   Ja, der kan pludselig “opstå” nogle behov, når man har sådan en kode.
   Jeg undskylder på forhånd. 😉

 • Svar
  Lena
  7. december 2014 at 19:29

  Jubii, sidder og shopper Hay sengetøj på Cahetu.dk, og ledte lige efter mulig rabatkode.. Den havde du søreme. Og den udløber endda i dag. Der sparede jeg lige 210 kr. Tak tak tak.. God jul. Kh. Lena

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!